2016 klein 2 Welpen-meisjes Definitief .jpg

Wij zijn de Welpen meisjes in de leeftijd van 7 t/m 10 jaar. Elke week op vrijdagavond van 18.30u tot 20.00u beleven de welpen een gezellige avond. Knutselen, ren -en kringspelen staan bijvoorbeeld op het programma. Maar ook echte scoutingactiviteiten zoals speurtocht, bosspel, kampvuur, pionieren (werken met palen en touw), koken, etc.

De welpen meisjes hebben een uniform aan. Dit uniform bestaat uit een groene blouse (bij warm weer een rood t-shirt) met een groepsdas.
Zo zijn we voor anderen goed als Welpen te herkennen.

De Welpen overnachten ook regelmatig. Twee keer per jaar is er een weekendkamp in ons eigen scoutinggebouw. Het hoogtepunt elk jaar is het zomerkamp. We gaan dan echt kamperen in tenten nabij een scoutinggebouw van een andere scoutinggroep en dat een hele week lang.

Welpen - meisjes Staf

Don.jpg  manouk.jpg