2016 klein 10 Bestuur Embleem Definitief.jpg

De Robert Kennedy groep is gesplitst in twee rechtspersonen. Enerzijds is er een beheerstichting, de eigenaresse van het gebouw, anderzijds is er de voor scouting Horn belangrijkste rechtspersoon: de vereniging scouting Horn.

De vereniging scouting Horn wordt gevormd door de groepsraad. Deze groepsraad bestaat uit alle groepsleden en uit het groepsbestuur. De groepsleden zijn alle leidinggevende leden van de vereniging. Het groepsbestuur wordt gekozen door de groepsraad en kunnen zowel mensen uit de groep alsook mensen van buitenaf zijn. Beslissingen worden genomen door de gehele groep tijdens de vergaderingen van de groepsraad welke 6-wekelijks plaatsvinden.

Het groepsbestuur:

Secretaris:

vacature-vrijwillige-buitengewoon-opsporingsambtenaar_306x306_95395.png  2015 Verkenners Guus.JPG

Vacant

Guus Beckers